Tuesday, 25 June 2013

Mira Beauty House... Pusat Kejelitaan MIra

Hallooo semua... fairy nak share business family fairy... PUSAT KEJELITAAN MIRA... located sek 23 Shah Alam.... Salon dan Spa.... sesiapa berhampiran dengan shah alam ble lah singgah salon spa Pusat Kejelitaan Mira ye... Yang penting dan pasti... service hanya untuk perempuan sahaja.... No No No utk lelaki.. so selamat lah kak ton kak ton yang bertudung dari dilihat aurat oleh lelaki....

Kalo u olls tau seng heng kat sek 23 shah alam.... pergi kebelakang seng heng nampak restoran anak lesung... nampak kedai kucing.. maka nampaklah pusat kejelitaan mira.... tapi kena naik tangga.. tingkat 1... ngeee~~~
 tak tau gak kat mana sek 23 shah alam..??? haaa dekat dengan uptown tu... dekat denga aeon biq....dulu carefour.....

ni dia PUSAT KEJELITAAN MIRA...




HAaaa sebelah tu I-Vet... tu lah kedai kucing yang sy cakap... bawah tu plak kedai buku....

Ni plak apa yang ada dalam salon

                                                   
                                 Masuk2.. nampak kaunter...nampak fairy kot biasa dia dok situ halooo


silakan duduk... nak buat apa ngan rambut awak..?


                                              Ruangan menunggu...or ruangan rehat...



Bilik facial
Nak buat facial normal..? treatment..? slimming...? lulur..? body scrub...?


Bilik urut... ni tiap jam penuh je orang...
biasalah kak mira urut memang terbaik...
so call dulu tau.. tau.... buat appointment


sauna rempah.... kulit cantik... toksin keluar... bau harum... sehat... lemak pun terbakar...



japp...japp... kak mira bz.. tgh potong rambut customer... muehhehe... fairy plak tengah taip bloq...
kekekekke.... :)

Service apa yang ade kat salon kamu...??? customer selalu tanye...
kat sini ada 

- Rawatan rambut
nak potong ala2 rihana... ala ala jlo... ade... nak inai.. nak dye warna purple pon ade.... rebonding.. curl... treatmen smua ade..kepala byk kelimumur pun ble ilang dalam sekali buat pon nampak result...

-Rawatan Muka

cam biasalah..facial... buat urutan muka biar tak kendur... buang kulit2 mati...kuarkan blackhead white head..guna vacum...cam vacum carpet.. kikiki.... pastu ade wat facial resdung... facial treatment..

-Rawatan spa

body scrub..body mask..lulur.gosok semua daki2...celah2 degil... say no tu kulit kotor.... kulit pun cantik bersih dan lembap...

-Rawatan pelangsingan Badan kak ton..
kak ton muka dah cantik... rambut dah potong.... perut kenalah langsingkan tau.... nak tau camana buat..mari datang rasai kehilangan lemak2 yang penat kite kumpul tu...


Fairy Jamin harga berpatutan... Kak mira selalu buat promotion... dia update kat facebook dia... kat page pusat kejelitaan mira... jemput like page https://www.facebook.com/pages/Pusat-Kejelitaan-Mira/193602827330968 untuk update harga promotion dan aktiviti...



Walau apa2 pun sila roger fairy or kak mira... 017-6739304 kak  mira... or pergi terus ke facebook and PM kat sana... :D ;D

No comments:

Post a Comment