Pakej Lepas Bersalin

Ramai yang dah tau kak mira ada buat pakej lepas bersalin... Ramai gak yang tak tau kan... so kepada yang tak tau... nak mencari orang yang dipercayai boleh menjaga dengan baik selepas bersalin.... cari lah kak mira... kak mira biasa pergi tak jauh..berdekatan shah alam je.. kalo  gombak atau pelabuhan klang sana memang kak mira tak sampai... pertama kak mira takut jalan jem... kedua kak mira tak tau sgt jalan jalan ni... takut sosat katonye....
kak mira biasa menggunakan bahan2 semula jadi... untuk lebih khasiat ibu ibu lepas bersalin dapat.. cepat sehat dan bertenaga...
Ini ialah bahan bahan yang kak mira gunakan... selain memang banyak memberi khasiat semulajadi...  ianya segar... baru dipetik gituuu... so insyaallah memang takde bahan pengawet ke apa ke.... di jamin 100% terbaik....
Harga bapa..?? camana kire...?? k... rujuk harga di bawah ni...
kalau dah amik dengan kak mira.... mesti rasa suka dan akan rekemen ke kwan lain... sb mmg puas hati... :D :D
haaa...tu dia anak kak mira kembar 10...hehehe... ni lah baby baby yang kat mira jaga.... comel2 kan.... semua cucu cucu dato tan sri...dato sri... kelass kak  mira kan jaga anak dato jaga anak tan sri....
so...kalo berminat sila buat appointment dengan kak mira...hubungi kak mira 017-6739304...
~~~bersambung... nanti saya review apa kak mira buat untuk pakej bersalin

0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.

Rindu Setengah Mati

Follow Me