Rahsia bibir Emma Maembong... PeriPera Peri Lipt Tint

Sapa nak bibir cantik...? bibir merah caam emma maembong... tak pakai lipstik pun dia kan... warna bibir dia mmg ori gituu.... fairy suka bibir emma maembong....

fairy memang jenis tak suke pakai lipstik... sb rimas n messy je rasa.. kecuali kalo terpaksa... contohnye... tema makeup... kat tempat kerja..boss suh pakai...

Okey sbb dah menyampaah asik pakai lipstik kat tempat kerja... fairy pun cari jalan camana biar bibir ni merah je gitu...ala ala maembong.... pakai madu sudah...letak vit e sudah... tp sama je... mmg nak kena pakai lipstik or lipice.. :(

Fairy pon merayap ke watson.... dengan tidak sengaja  fairy ternampak satu kotak comel.. taraaa.... peripera lip tint...fairy memang suke mende yaang kiut and pelik.... ok hari ni fairy nak buat review pasal peri pera lip tint yang fairy jumpa kat watson pavillion tu....

kotak dia ade gambar kucing gedik... botol dia silinder gemokk gak...peendek je... diaa ade byk warna...tapi semua warnanye macam takut nak pilih... meraah pekat sgt... cam darah... so fairy amik yang paling pink warna nya....

kotak dia cam ni...


ini color yang aku pilih.. bila letak kat bibir pun memang terang warnanye

Yang aku suka sgt pakai lip tint water ni... warna tahan lama dr lipstik..pastu dia kan air.. so bile letak kat bibir dia meresap pastu nampak macam bibir ori... sebijik macam bibir emma maembong... ekekkeke...


Tu dia bibir maembong.... nampak neutral je... hahaha.... tapi emma bibir memang ori kot... so fairy kena pakai peripera lip tint water baru dpat bibir emma maembong... :')


Kalo fairy gi jumpa orang je mesti orang cakap... cantik warna bibir.... muehehhe..... oppsss... oh ya... kepada yang bibir kering tu kena pakai vit E tau tiap2 malam masa tido... masalah bibir kering kalo pakai lip tint mmg kureng menarik..... btw.... SELAMAT MENCUBA



1 comments:

  1. saya pun dah tertarik ngan peri pera.. asalnya bibir kering sgt. start pakai lipstik peri pera yg bentuk gloss berwarna tu terus bibir nmpk ok. memang bagus.

    ReplyDelete

Search This Blog

Powered by Blogger.

Rindu Setengah Mati

Follow Me