Dengan kuasa bulan... akan.... menukarmuuuuu....

    Hallooo lama fairy tak update page ni... sebenarnye tak reti sangat ber blog blog ni.... tapi kira cam bagus jugak blog ni... ble advertise business.. hehhe....

ok lah hari ni fairy nak citer kuasa magic fairy dapat dari bulan.. ekekkeke.... iskkk bulan posa tak ble tipu... sowiiee sowiieee... :P

ok fairy kenal kan ngan seorang jelitawan yang sangat comel...nama die aunty Regina... dia cakap kat fairy, bring back her to 10 years past... dia nak make over lah gituuu.. and shoot dia... nak cuci gambar... pastu letak dalam frame...


ini lah dia aunti regina... comel kan dia... kalah kak dibah nor... muehehhehe.... punya lah happy dia semalam lepas makeup... dia kata cam ni ramai lah nak tekel... hehehe...

lepas tunjuk gambar lagi die excited nak cuci cepat... nak letak dalam frame... fairy happy tengok dia happy.. :D


Ini aunty regina masa mula mula proses nak mekap... lepas cuci muka... 

Okey sesiapa yang nak make up and fairy bagi satu pic yang siap edit ble lah call fairy ye... tema ikut suka... fairy ikut je... :D bye... muackks... xoxo

0 comments:

Post a Comment

Search This Blog

Powered by Blogger.

Rindu Setengah Mati

Follow Me